http://ifarmakeia.gr/εφημερεύοντα-φαρμακεία/

http://www.superfoods.gr/index.php

AΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

 • όροι
 • 1)Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου ;

  Η πληρωμή κάθε παραγγελίας μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό,
   αντικαταβολή στον μεταφορέα ή
   και με πληρωμή μέσω PAYPAL , VISA, MASTERCARD.
  Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:
  • Αντικαταβολή Μετρητοίς (χωρίς επιπλέον χρέωση)Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό. Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι για την παραλαβή των προϊόντων σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού (π.χ. web banking). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 211-7902699 ή μέσω e-mail στο sales@pharmacyservices.gr . Σε περίπτωση που δεν έχετε fax, απλά τηλεφωνείστε μας και ενημερώστε μας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:  
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN:GR 19 0172 0140 0050 1402 5144 081 (Αρ.Λογ/σμού: 5014-025144-081) 
  •  ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ : IBAN:GR 48011 0057 00 00 00 57782 49630 (Αρ.Λογ/σμού:057/782496-30) 
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ: ΙΒΑΝ: GR65 0432 0240 0001 1010 0544 357 .(Αρ.Λογαριασμού: 011 01 005443 57)
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK: IBAN :GR54 0140 2900 2900 0210 1115 645. (Αρ. Λογαριαμού: 290-002101-115645)
  • Πιστωτική Κάρτα ( VISA, MASTERCARD) Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
  • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε κάποιο προιόν που παραγγείλατε ή να παραγγείλετε στη θέση του κάτι άλλο έχετε το δικαίωμα να το ακυρώσετε στο χρονικό διάστημα 24 ωρών από την ώρα που έγινε η παραγγελία σας. Διαφορετικά η επιστροφή θα γίνεται σύμφωνα με τους όρους των επιστροφών.
  • Πληρωμή μέσω paypal
  • Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχη Χρηματοοικονομικων Υπηρεσιων της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com
  2) Πως μπορώ να δώσω την παραγγελία μου ;
  Υπάρχουν 4 τρόποι:
  1. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2108644146 τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.00-21.00
  2.Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας στο φαξ 211 7902699 όλο το 24ωρο.
  3. Παραγγελία μέσω web site στο www.pharmacyservices.gr
  4. Μπορείτε να περάσετε από το φαρμακείο μας που βρίσκεται στην Α. Κυψέλη , στην οδό Γρ. Αυξεντίου 24. Σημαντικό είναι να έχετε τηλεφωνήσει πριν περάσετε για να σας έχουμε ενημερώσει για τα προιόντα της παραγγελία σας και την εμπρόθεσμη άφιξη τους. 
   Βήματα για την παραγγελία.
  α) Βρίσκετε τα προιόντα που θέλετε να αγοράσετε μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Κάνετε κλικ πάνω στο προιόν και στη συνέχεια κάνετε κλικ στο μπλε πλαίσιο που γράφει αγορά. Ακριβώς από πάνω μπορείτε να γράψετε την ποσότητα των προιόντων που χρειάζεστε. Πατάτε πρσθήκη και το προιόν προστίθεται στην τσάντα αγορών. Κατά τη διάρκεια των αγορών σας και στο τέλος έχετε την δυνατότητα να δείτε τα προιόντα που αγοράσατε, κάνοντας κλικ ή δεξιά πάνω στην τσάντα αγορών ή όταν αγοράζετε ένα προιόν στο κουμπί που γράφει άνοιγμα τσάντας. 
   Πατώντας , συνέχεια αγορών, μπορείτε να προσθέσετε όσα προιόντα θέλετε στο καλάθι σας. 
  β) Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας , πατάτε ταμείο. 
  γ) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τα αναλυτικά βήματα και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.
   
  3) Επιστροφή προιόντων- όροι
  Το PHARMACYSERVICES. gr θέλοντας να περιορίσει τέτοιες καταστάσεις φροντίζει να παρουσιάζει τα προιόντα του με πληρότητα περιγραφών. Υπάρχει το προνόμιο της εικόνας και της περιγραφής του προιόντος στην οθόνη του υπολογιστή σας, εύκολα και γρήγορα. Ταυτόχρονα μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε , να μας στείλετε φαξ ή e-mail.
  Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος , οποιουδήποτε προιόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάσταση του χωρίς καμμιά επιβάρυνση, μόλις ειδοποιηθούμε τηλεφωνικώς η μέσω μηνύματος προς το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (sales@PHARMACYSERVICES.gr.)
  Σε περίπτωση ελαττωματικού προιόντος , αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί ,εφόσον:
   α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης σας για επιστροφή είτε τηλεφωνικώς, είτε με μηνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@.pharmacyservices.gr., δεν ξεπερνάει τις 5 ημερολογιακές ημέρες.Παρακαλώ μην χάσετε τα παραστατικά αγοράς. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.
   β)Κάποιο προιόν που παραγγείλατε έχει υπερβεί την ημερομηνία λήξεως, ή είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό ή κακής ποιότητας. 
   Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου , βρεφικών τροφών και γαλάτων.
   Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς ( απόδειξη κλπ). Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις,το Pharmacyservices.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.
  Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου , βρεφικών τροφών και γαλάτων.
  Εφόσον πληρούνται οι προυποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή προιόντος , ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου / άλλων προιόντων είτε να λάβει πίσω μετρητά εάν η αγορά έγινε με μετρητά. 
  Εφόσον η αγορά έχει γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση ( πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας.
   
   Λόγω της ιδιαιτερότητας του web site Pharmacy-servιces.gr (ηλεκτρονικό κατάστημα), απαιτούνται προσωπικές πληροφορίες, προκειμένου να καθίσταται δυνατή η αποστολή των προϊόντων στη διεύθυνση και στο πρόσωπο κάθε χρήστη/πελάτη. Οι πληροφορίες αυτές δεν καθίστανται γνωστές σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για οιονδήποτε άλλο σκοπό.
  Προτεραιότητα του PHARMACYSERVICES.gr είναι η προστασία του δικαιώματος του πελάτη για την απόρρητη σύνδεση.
   
  4) Είναι ανάγκη να γίνω μέλος για να κάνω μία παραγγελία ; Τι πλεονεκτήματα θα έχω εάν εγγραφώ ;
  Δεν είναι υποχρεωτικό η εγγραφή σαν μέλος για να μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε παραγγελία από τον ιστοχώρο μας. Σε περίπτωση που γίνεται μέλος θα ενημερώνεστε με e-mail για νέα προϊόντα καθώς και για θέματα υγείας και ομορφιάς εφ όσον το επιθυμείτε και εσείς.

  5) Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής ;

  Α)Για παραγγελίες πάνω από 50 €, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν(για τις δυσπρόσιτες περιοχές το αντίστοιχο ποσό είναι 60 ευρώ).

  Για παραγγελίες εντός της Κυψέλης,  ΓαλατσίουΨυχικού,  Λαμπρινής,  Φιλοθέης, Αμαρουσίου, Πεύκης, Καλογρέζας, Περιφερειακός Τουρκοβουνίων, η αποστολή γίνεται χωρίς επιβάρυνση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώΓια παραγγελίες εντός των ανωτέρω δήμων η παράδοση γίνεται εντός μιας με δύο ημερών, χωρίς επιβάρυνση. Άν μεσολαβεί Σαββατο- Κυριακή ή κάποια αργία η παράδοση γίνεται την πρώτη ή δεύτερη εργάσιμη ημέρα. Πριν την παράδοση θα υπάρχει τηλεφωνική συνεννόηση.

  Σημείωση:

  Η δωρεάν αποστολή δεν ισχύει για παραγγελίες: που περιέχουν μόνο Βρεφικά γάλατα, για παραγγελίες άνω των 2 κιλών ,καθώς επίσης αν η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή.

  Β)Για παραγγελίες εντός λεκανοπεδίου Αττικής τα έξοδα αποστολής είναι 4,00 € συν Φ.Π.Α. 23% μέχρι 2 κιλά βάρους.

  Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 0.70 Ευρώ

  Γ) Εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, σε χερσαίες  περιοχές τα έξοδα αποστολής είναι 4,40€ συν Φ.Π.Α.23%μέχρι 2 κιλά βάρους με επιπλέον χρέωση 0,80 ευρώ για κάθε κιλό βάρους.

  Εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, σε νησιωτικές  περιοχές τα έξοδα αποστολής είναι 4,40€ συν Φ.Π.Α.23% μέχρι 2 κιλά βάρους με επιπλέον χρέωση 0,90 ευρώ για κάθε κιλό βάρους.

  Δ)Για τις δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής είναι 10€ συν ΦΠΑ.

  Χρόνος παράδοσης 1 - 2 εργάσιμες ημέρες για περιοχές εντός λεκανοπεδίου περιοχής, 2-3 εργάσιμες ημέρες για περιοχές εκτός Αττικής και 4-5 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές.

   

  Για αποστολές με εντολή πρωινής παράδοσης εώς 10 πμ. 

  καθώς και αποστολές με εντολή παράδοσης Σάββατο η επιβάρυνση είναι 1,90 ευρώ.                  
   
  Για δυσπρόσιτες περιοχές παρακαλώ όπως επικοινωνήστε μαζί μας.

   ΑΛΒΑΝΙΑ/ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ/ΚΥΠΡΟ                                                                                            

  Για αποστολή προς Γερμανία,Αλβανία,Κύπρο και Βουλγαρία,η χρέωση είναι 17 ευρώ ανά αποστολή μέχρι 2 κιλά βάρους.Για κάθε επιπλέον κιλό εώς τα 10 κιλά η χρέωση είναι 5.50 ευρώ.Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 10 κιλών η χρέωση είναι 4 ευρώ.

  ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

  Για αποστολή με αντικαταβολή προς Κύπρο η χρέωση είναι 5 ευρώ,είτε αφορά επιταγή είτε μετρητά.

  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ

  Οι αποστολές προς διεθνείς προορισμούς χρεώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της  Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε. 
  Τηλεφωνείστε μας να σας ενημερώσουμε.

   
  6) Μετά από πόσες ημέρες θα παραλάβω τα προϊόντα μου;
  Η παράδοση γίνεται μετά από 1 -2 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της επιβεβαίωσης PHARMACYSERVICES.gr.
    Επιστροφή και την αντικατάσταση.

  Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου , βρεφικών τροφών και γαλάτων.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε είτε στα τηλέφωνα μας 210 8644146 είτε μέσω e-mail στο sales@PHARMACYSERVICES.gr

   

  Παρατηρήσεις

  Το PHARMACYSERVICES.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του.Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το PHARMACYSERVICES.gr, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

  Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.